2012. október 12., péntek

Tiszta vizet a pohárba!

A víz az egyik legjobb stresszoldó.


A kezelések és az otthoni megerősítések során végzett kineziológiai gyakorlatokkal aktivizáljuk az energiánkat. Ahhoz, hogy az aktivizált energia szabadon áramolhasson a testnek szüksége van vízre mint szállítóeszközre. A víz nemcsak a lendület hajtóereje, hanem az energiánk is. Sok tanulási nehézség és koncentrációs probléma helyrehozható, ha fokozottan odafigyelünk testünk vízháztartására.

Klienseimmel találkozva gyakran tapasztalom, hogy a vízivás fontosságára újra és újra fel kell hívnom a figyelmet.
Dehidrált állapotban nem működik megfelelően az izomtesztelés és az oldások hatékonyságát is rontja, ha a kezelés utáni időszakban kevés vizet fogyasztunk. Nem teát, nem gyümölcslevet, nem üdítőt: VIZET.
Elegendő víz hiányában az emberi szervezet működése nem optimális és ez számos probléma forrása lehet. A sejtek jó kommunikációja érdekében a minimális vízszükséglet naponta 2 dl minden testsúly 10 kg-ra számolva.
Ha csak erre az egyszerű dologra tudatosan odafigyelünk és minden nap elfogyasztunk legalább ennyit, máris sokat tettünk az egészségünkért. Stressz esetén pedig még ennél is többre van szükség, ami akár két-háromszoros mennyiség is lehet.

Szervezetünk dehidráltságát nem mindig jelzi a szomjúság, viszont sok egyéb tünet jelentkezhet, például különféle fájdalmak, figyelmetlenség. A víz az információszállítás alapvető közege, képes minden információt felvenni, amellyel érintkezésbe kerül és ezt az információt képes más rendszerekbe átvinni. Ezen az elven működnek a homeopátiás szerek is. Ezért olyan fontos, hogy mit iszunk és mennyit.
Az általunk elfogyasztott víznek lehetőleg káros anyagoktól mentesnek kell lennie, ásványi anyagokban szegénynek és pozitív rezgésűnek, hiszen ezt adja majd tovább nekünk.

Stresszoldó kezelések - Napraforgó Kineziológia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése